Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Over Neel

Ooit begon ik met breien voor mijn kinderen. Spoedig kwam er een breimachine en als snel vonden mensen mijn wollen kleding mooi en weet men inmiddels de weg naar mij te vinden.

Het ambachtelijke handwerk, de vakkundig gebreide truien, vesten en andere kledingstukken is een behoorlijk arbeidsintensieve en tijdrovende bezigheid en werd uiteindelijk voor velen een te kostbare zaak. De grote confectieketens begonnen immers tegen concurrerende prijzen breigoed en dergelijk aan te bieden. Ik ging daarom min of meer door nood geboren naast breien ook verstelwerk en naaiwerk verrichten,

Er kwam zelfs een professionele borduurmachine en ik begon met behulp van de computer te ontwerpen en produceren. Al snel begon ik met het borduren van handdoeken, slabbetjes, badcapes en dergelijke te voorzien van namen, logo's en afbeeldingen van bijvoorbeeld Jip en Janneke en Nijntje.

Op verzoek van mijn zoon, die een slagerij heeft, begon ik met het borduren van emblemen voor de bedrijfskleding. En al spoedig ontwierp en produceerde ik schorten voor onder meer een slagerij, restaurant, cafetaria en voor andere ondernemingen.

Vanaf één tot ontelbare stuks kan ik geheel op maat en naar de wens van de klant emblemen, logo's en applicaties ontwerpen en produceren. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Met reststoffen en borduur-ringen maak ik fraaie en unieke cadeautjes; een bezigheid die ik naast mijn naaiatelier bijzonder graag en met veel plezier doe. 

Machinaal borduren is een uit de hand gelopen hobby en uitgegroeid tot een klein borduurbedrijfje.

Contact

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren